Blomstertak AS blir til VegTech Norge AS, og forenes dermed under samme merkevare i Norden

For å styrke sin posisjon som den ledende leverandøren av grønne plantesystemer i Norden, lanserer VegTech en ny merkeidentitet. Blomstertak, som har eksistert lenge i Norge, skifter firmanavn og merkevare til VegTech.

VegTech_press_240313

– Vår nye, felles merkevare viser verden vår identitet og visjon. Etterspørselen etter komplette løsninger for grønne anleggssystemer øker, og vi skal være den foretrukne kunnskapskilden og leverandøren til både eksisterende og nye kunder, sier Øistein Kvarme, daglig leder i VegTech Norge AS 

Verdiskapende partner
VegTechs ambisjon er å bidra til en mer bærekraftig og levedyktig verden gjennom sin kompetanse og grønne løsninger. Dette gjenspeiles i selskapets nye merkevareløfte: «Vi er en partner for deg med grønne visjoner.»

– Vi har vært lenge på banen med utvikling, produksjon og levering av produkter i Norden i over 35 år. Det skaper trygget. Nå skal vi fortsette å levere samme kvalitet, og fokusere på økt verdiskaping for kundene våre. Vår nye felles merkevareplattform vil bidra til å skape både intern stolthet og større gjennomslagskraft eksternt, sier Øistein Kvarme.

For å posisjonere selskapet for fremtiden har VegTech også lansert en ny nettside (se vegtech.no), og en oppdatert visuell identitet. Dette inkluderer blant annet en modernisert logo, som er optimalisert for det digitale miljøet.

To varemerker blir til ett
I 2023 ble de resterende aksjene i Blomstertak AS kjøpt av VegTech AB, som er en del av Nordic Waterproofing Group. Begge merkene har vært til stede i Norge, hvor VegTech har tilbudt produkter for grønne systemer for tak, fasader, jord og vannmiljø, mens Blomstertak har fokusert på installasjon av grønne systemer. Fra nå av vil de to merkene bli forent under ett og samme merke, VegTech.

– Gjennom fusjonen har vi skapt et komplett utvalg av grønne løsninger for våre kunder. Vi ser frem til å fortsette å utvikle tilbudet vårt videre, nå under felles nordisk flagg, sier Øistein Kvarme.

For mer informasjon og intervjuer, kontakt: Øistein Kvarme, daglig leder, i VegTech Norge AS, oistein.kvarme@vegtech.no, +47 9055 1099.